Barbecue accessoires

Voordat je begint met het barbecueën is het raadzaam on te controleren of je de benodigde BBQ accessoires in je bezit hebt. Deze accessoires zorgen voor meer gemak voor, tijdens en na afloop van het barbecueën.

Deze gereedschappen helpen u bij het bereiden van diverse warme maaltijden, ofwel voor het laten slagen van een mooie barbecue.

Een stukje vlees op het rooster is lekker, maar je kunt heel veel meer uit je BBQ halen. De juiste accessoires zijn daarvoor onmisbaar. Ze maken je barbecue veelzijdiger, veiliger, leuker en gemakkelijker in gebruik. Denk bijvoorbeeld aan speciale grillplaten en houders voor vlees, vis en groenten, of natuurlijk barbecue gereedschap en beschermhoezen.

RiSa Outdoor Solutions heeft barbecue accessoires voor zowel de diverse
barbecue’s als voor het kampvuur. De barbecue accessoires worden geleverd door de firma Nielsen Outdoor Solutions uit Denemarken. De kampvuur accessoires worden geleverd door de firma ROME Outdoor Cookware Industries uit de Verenigde Staten.

Het zijn unieke producten en alle materialen zijn van goede kwaliteit.
Barbecue accessoires nodig? Geen probleem, bij www.risa-outdoor.com bent u aan het juiste adres. Wij verkopen barbecue accessoires uit voorraad, en met het juiste BBQ gereedschap zoals tangen en grijpers maar ook barbecue accessoires zoals aanmaakblokjes en schoonmaak attributen, maken het barbecueën een stuk prettiger.

Kampvuur accessoires nodig? Geen probleem. Bij www.romeproducten.nl bent u aan het juiste adres. Wij verkopen kampvuur accessoires uit voorraad, en met de juiste kampvuur accessoires zoals bak- en braadijzers, vleesspiesen, Popcorn poppers enz. maken het bereiden van warme maaltijden een stuk prettiger.

Romeproducten.nl verkoopt kampvuur accessoires van Rome Industries.
Rome Industries barbecue en kampvuur accessoires doen het goed. Rome
Industries heeft een breed assortiment aan handige barbecue en kampvuur
accessoires maar ook nuttige barbecue en kampvuur accessoires. Door de juiste barbecue en kampvuur accessoires te kiezen, kunt u gemakkelijk en veilig buitenkoken. De accessoires van Rome Industries staan voor kwaliteit. Bij Romeproducten.nl verkopen wij Rome Industries.

 • Barbecue rooster Nielsen

  Barbecue rooster Nielsen (4)

  Barbecue rooster Nielsen Barbecue rooster Nielsen zijn geproduceerd uit RVS en zijn alleen geschikt voor de Nielsen barbecue's. De roosters hebben de volgende afmetingen; 600, 800, 1000 en 1200 mm. Producteigenschappen: Rooster is  vervaardigd uit RVS. Diameter roosters zijn 500 -600 - 800 - 1000 mm.
 • Nielsen RVS Hangers

  Nielsen RVS Hangers (6)

  Nielsen RVS Hangers Nielsen RVS hangers voor de Nielsen barbecue's en geschikt voor het ophangen van rooster, vikingerschaal en wok. Geleverd voor 600 - 800 model met RVS kabel met klemring. Geleverd voor 800 - 1000 - 1200 model met RVS kabel met lier. Producteigenschappen: Geschikt voor Nielsen 600 - 800 - 1000 - 1200 model. Rooster enz. is in…
 • Viking pan Nielsen

  Viking pan Nielsen (2)

  Viking pan Nielsen De Viking pan Nielsen is een grote ronde RVS schijf waarop u perfekte pannenkoeken, spiegeleieren, spek enz. bereiden. Met de Viking pan vergroot u uw mogelijkheden en maakt u heerlijke maaltijden. De Nielsen Viking pan kan geleverd worden met een diameter van 500 of 600 mm.
 • Wok staal Nielsen

  Wok staal Nielsen (2)

  Wok staal Nielsen De Wok staal Nielsen voor eventueel een Nielsen barbecue, waarmee u heel eenvoudig maaltijden kunt bereiden Ook kan de Nielsen stalen Wok gebruikt worden boven een kampvuur. Producteigenschappen: Wok is vervaardigd uit staal. Diameter wok is 500 of 600 mm.
 • Afdekhoes Nielsen

  Afdekhoes Nielsen (4)

  Afdekhoes Nielsen Nielsen Outdoor Solutions levert een afdekhoes Nielsen voor de diverse barbecue's.  Let op: alleen geschikt voor Nielsen barbecues. Product eigenschappen: Afdekhoes is vervaardigd uit kunststof doek. Diameter barbecue is 600 - 800 - 1000 - 1200 mm.
 • Barbecue spies met motor

  Barbecue spies met motor (4)

  Barbecue spies met motor Met de Barbecue spies met motor kan men uiteraard lekkere gerechten maken boven de barbecue. Met deze spies met motor kan men het product regelmatig laten ronddraaien boven de houtskool en/of briketten of boven een kampvuur. Producteigenschappen: Grill-spies is geschikt voor Nielsen barbecue. Spies is uit verchroomd staal. Spies heeft spanwijdte van 60 - 80 -…
 • Accessoires klein

  Accessoires klein (4)

  Accessoires klein De firma Nielsen levert ook Accessoires klein zoals barbecue gereedschap, een gereedschaphouder, een windscherm, een snijplank enz. Deze accessoires maken een barbecue apparaat geschikt voor het professionele barbecueën.