Hout barbecue kegelvorm mobiel

745,00

Product eigenschappen:

Diameter van de plaat is 60 cm.
Hoogte van de vuurkorf is 28 cm.
Totale hoogte barbecue is ca. 100 cm.

Let op: prijs is met een stalen sokkel en met zwenkwielen.

Uitverkocht

Vergelijk

Beschrijving

Hout barbecue kegelvorm mobiel

De hout barbecue kegelvorm mobiel van RiSa is vervaardigd uit een sokkel van staal of cortenstaal. Bovenop deze sokkel bevindt zich de kegelvormige vuurschaal met daar bovenop geplaatst de bakplaat. De kegelvormige vuurschaal en bakplaat zijn vervaardigd uit cortenstaal.

Alle delen zijn los gemonteerd en zijn gefixeerd t.o.v. elkaar, dit voor de eenvoudige montage van het geheel. De sokkel is voorzien met zwenkwielen voor eventueel het verplaatsen van de barbecue op uw terras.

Voor het barbecueën kan de RiSa hout kegelbarbecue gevuld worden met het juiste brandbare hout en worden aangestoken. Na enige tijd is de cortenplaat warm genoeg en kan deze iets ingesmeerd worden met plantaardige olie en/of olijfolie.
Zo, het barbecueën kan beginnen en in het begin is het even uitproberen hoe men het beste kan grillen, maar een succes is het zeker.
Tijdens het barbecueën kan men elke keer een beetje hout bijvullen, niet teveel bijvullen !!  Dit is een kwestie van uitproberen.

Na het barbecueën de plaat enigszins iets laten afkoelen en dan de plaat schoon krabben met een spatel naar het midden toe. De plaat is dan weer klaar voor volgend gebruik.