Houtskool en briketten

Dat er gebruik wordt gemaakt van kwalitatief goede houtskool en briketten is zeer belangrijk voor het grillen cq. barbecueën. De ervaring leert dat houtskool en briketten vervaardigd uit beukenhout het beste resultaat geeft.

Profagus GmbH is in Duitsland de enige, echte beuken Grill-houtskool leverancier en op dit moment is Profagus de onbetwiste marktleider in de vervaardiging van hoogwaardige alsook milieuvriendelijk geproduceerde Grill-houtskool en briketten uit beukenhout.

De Sommer-Hit Houtskool is een heel bijzondere beuken-Grill en brandt in gebruik sneller, warmer en langer. De houtskool zorgt, naast het hoge koolstofgehalte, dat de houtskool snel afbrandt en lang doorgloeit voor langer gebruik. Beuken Grill-houtskool is uitermate geschikt voor kleinere hoeveelheden met korte grilltijd.

De Grillis Grill-Briketten is ook een hoog-kwalitatieve beuken-Grill en evenals de houtskool brandt deze sneller, warmer en langer. Deze beuken briketten overtreffen de DIN-norm voor dit product. Vervaardigd uit houtskool en vermengd met een voedselveilig middel, 3 uur lang gebrand op 80 graden Celsius, worden deze Grill-briketten geproduceerd. De briketten ontwikkelen een zeer hete gloed en branden gelijkmatig enkele uren.

Sluit Menu
X
×
×

Winkelmand