RVS Barbecue

Wat is er nou heerlijker dan gezellig samen barbecueën in de tuin? Met de RVS barbecue van RiSa Outdoor Solutions is dit een fluitje van een cent.

Of u nu op zoek bent naar een op hout of op kolen gestookte barbecue, bij RiSa Outdoor Solutions vindt u de RVS Barbecue.
Een RVS-barbecue voor 25 – 30 personen, een grote schotelbarbecue voor 20 – 60 personen.
Of een tafelbarbecue, een strandbarbecue, een balkon-barbecue voor eventueel klein gezelschap.
Of een vuurschotel / vuurschaal met grill die niet misstaat op een feestje. RiSa Outdoor Solutions heeft precies díe barbecue die past bij uw wensen en portemonnee.

Ook voor het niet barbecueën zoals het roken van vlees en/of het bakken van een pizza en/of broodjes.
RiSa Outdoor Solutions heeft u wat te bieden in de vorm van producten die bij de firma Nielsen in Denemarken zijn vervaardigd.

Ook voor het basis-principe zoals het voorbereiden van maaltijden m.b.v. een kampvuur heeft RiSa Outdoor Solutions diverse mogelijkheden.
In dit programma zult u van alles tegenkomen zoals ijzeren gereedschappen voor het bereiden van brood, vlees, groente enz.
Zelfs het maken van popcorn is geen probleem, want met het juiste gereedschap en een klein beetje kennis is dit allemaal zelf te doen.

Ook voor in uw tuin om gasten te kunnen verwelkomen heeft RiSa Outdoor Solutions diverse tuinkachels, tuinkamions, vuursculpturen van diverse groottes enz. in zijn programma.

Bij vragen en/of opmerkingen staan wij u graag te woord.

 • RVS Barbecue Nielsen

  RVS Barbecue Nielsen (5)

  RVS Barbecue Nielsen De RVS Barbecue Nielsen kan zowel gebruikt worden als vuurschaal (op een ideale hoogte!) of als barbecue-toestel. Begin de avond met een gezellig en sfeervol vuur, maar binnen enkele seconden heeft u de vuurschaal omgebouwd tot barbecue! Mensen combineren tegenwoordig graag het praktische met design. Je ziet het in de nieuwe buitenkeukens waar de uitstraling zeker zo…
 • RVS Barbecue RiSa

  RVS Barbecue RiSa (2)

  RVS Barbecue RiSa Met een RVS Barbecue RiSa is de echte basisvorm van barbecueën, het  werken met houtskool en briketten. Hiermee creëer je de juiste smaak, vooral wanneer de houtskool en/of briketten zijn vervaardigd uit beuken en natuurlijk de goede kwaliteit. Kolen en briketten van RiSa Outdoor worden geproduceerd door de firma Profagus uit Duitsland. De beide types RiSa RVS…
 • Tafelbarbecue Nielsen

  Tafelbarbecue Nielsen (4)

  Tafelbarbecue Nielsen De Tafelbarbecue Nielsen is een praktische en draagbare barbecue, die u overal mee naar toe kunt nemen. Of u nu op een terras zit, op de camping staat, of dat u een barbecue mee wilt nemen naar het strand, ook tijdens een kanotour, fietsroute, jacht of picknick is hij zeer goed te gebruiken. De enige beperking is je eigen…
Sluit Menu
X
×
×

Winkelmand