Terraskachels

De tuin met terraskachels wordt steeds meer gezien als een ruimte om te ontspannen en als verlengstuk van de woning. Zodra het weer en de temperatuur het toelaat gaan we met z’n allen lekker naar buiten toe en ons vermaken op het terras. Soms kan het Nederlandse klimaat echter wat roet in het eten gooien en dan is een terraskachel de oplossing. Zo kunt u toch genieten van een aangenaam en warm terras en hierdoor wordt het mogelijk om veel meer plezier te hebben van de tuin en het terras. Het buitenseizoen wordt door een terraskachel aanzienlijk verlengd en wie wil dat nou niet?

Terrasverwarmers voor warme en lange zomeravonden. Plan je een romantische avond of komt je volgende verjaardag eraan?
Dan hebben we ideale producten voor u, want met onze hoogwaardige terrasverwarmer krijgen u en uw gasten een lekkere warme avond en geen koude momenten meer.

We bieden terrasverwarmers aan vanuit onze eigen firma, of vanaf het bedrijf Nielsen Outdoor Solutions aan op onze website. Er worden terraskachels geleverd uit staal (met een hittebestendige coating), uit RVS of uit cortenstaal. Met zo’n sfeervolle terraskachel creeërt u op koele zomeravonden een warm en gezellig terras.

Buitenleven is een enorme trend, waarbij steeds meer mensen de tuin bij het huiselijke interieur betrekken, dus dit betekent dat we steeds vaker en langer van de tuin willen genieten. Geniet u ook zo van het buitenleven? Misschien is een mooie terraskachel dan de perfecte aanvulling voor in uw tuin! Een terraskachel is in vele vormen en maten verkrijgbaar. Wilt u zowel een kachel als  een barbecue, dan is er ook een tuinkachel waarop een barbecuerooster gemonteerd kan worden.

Maar het belangrijkste is dat u tijdens de zwoele én koele zomeravonden heerlijk kunt genieten van een knapperend vuurtje! Een veel gebruikt materiaal is cortenstaal. Deze staallegering heeft als kenmerk dat deze niet gaat doorroesten. Dat komt door de aanwezigheid van koper in de legering. Bij oxidatie zorgt het koper voor een afsluitende laag op het materiaal zelf. Daardoor onstaat er een luchtafsluitende, beschermende laag, die verdere corrosie voorkomt.

Diverse terraskachels bij RiSa Outdoor Solutions

Wanneer u met een paar vrienden een gemoedelijke avond wil doorbrengen is het van belang dat u de juiste keuze maakt voor een mooie terraskachel.

U kunt een keuze maken uit een ontwerp, functie van de kachel en een prijstechnisch verhaal.

Bij RiSa Outdoor Solutions hebt u de keuze uit:

 • Nielsen terraskachels
 • Burnies terraskachels
 • RiSa terraskachels

De Nielsen terraskachel A-Kamin is als terraskachel en als gemoedelijke vuurplaats zeer goed geschikt. Het is een typisch deens ontwerp en vervaardigd uit de juiste materialen en voor langere tijd bruikbaar. De A-Kamin is vervaardigd uit staal en deze terraskachel als A-Kamin is zeer eenvoudig en snel op te warmen en kan gemakkelijk verplaatst worden.

De Sculpturen van Nielsen Outdoor Solutions zijn een eyecatcher voor in uw tuin. De hoogwaardige vuursculpturen beloven u adembenemende momenten en deze vuursculpturen zorgen voor een highlight bij lange zomernachten. Dankzij z’n watervaste bescheidenheid zorgen deze voor jarenlang plezier.

Een ander bijzonder kenmerk van cortenstaal is dat zich op de tuinhaard, vuurschaal of vuurkorf een mooie egale roestbruine kleur ontwikkelt met een warme uitstraling. Dat maakt dit een duurzame terraskachel!

Tevens zijn er terraskachels van roestvrijstaal. Want terraskachels uit blank gaan roesten en om dit te voorkomen wordt de terraskachel vaak voorzien van een hittebestendige lak, welke tegen zeer hoge temperaturen bestand is. Deze coating heeft een dubbele functie, enerzijds zorgt deze ervoor dat de tuinkachel goed beschermd is tegen invloeden van het weer. Anderzijds zorgt deze verf dat de tuinhaard een unieke look krijgt, want de hittebestendige lak is voornamelijk in zwart beschikbaar.

Tip: Plaats een tuinkachel na gebruik onder een afdak of schaf een beschermhoes aan. Met een afdekhoes wordt de terrashaard goed beschermd tegen weersomstandigheden, want roestvorming is helaas nooit helemaal te voorkomen.

Als u vragen of opmerkingen heeft, neem dan contact met ons op!

 • Terrasverwarmers

  Terrasverwarmers (5)

  Terrasverwarmers Terrasverwarmers voor warme en lange zomeravonden. Plan je een romantische avond of komt je volgende verjaardag eraan? Dan hebben we ideale producten voor u, want met onze hoogwaardige terrasverwarmer krijgen u en uw gasten geen koude voeten! We bieden terrasverwarmer vanuit ons eigen huis, of het bedrijf Nielsen aan op onze website. Als u vragen of opmerkingen heeft, neem…
 • Buitenovens Nielsen

  Buitenovens Nielsen (7)

  Buitenovens Nielsen De categorie Buitenovens Nielsen omvat rookovens en steenovens. Voor rookovens heeft RiSa Outdoor Solutions de kwalitatief goede rookovens van de firma Nielsen uit Denemarken in haar programma. Deze ovens zijn geschikt voor zowel koud als warm roken. Roken van voedsel is een methode die al heel lang bestaat om voedsel langer te bewaren. Voor het roken wordt vooral…
 • Sculptuur Nielsen

  Sculptuur Nielsen (4)

  Sculptuur Nielsen De Sculptuur Nielsen van RiSa is als een eyecatcher voor in uw tuin. De hoogwaardige vuursculpturen beloven u adembenemende momenten. Deze vuursculptuur zorgt voor een highlight bij lange zomernachten. Dankzij z’n watervaste bescheidenheid zorgt deze voor jarenlang plezier. De Nielsen Outdoor vuursculpturen zijn vervaardigd uit staal, cortenstaal en roestvrij staal. Heeft u vragen of opmerkingen? Of wilt u persoonlijk…