Buitenovens Nielsen

De categorie Buitenovens Nielsen omvat rookovens en steenovens.
Voor rookovens heeft RiSa Outdoor Solutions de kwalitatief goede rookovens van de firma Nielsen uit Denemarken in haar programma.
Deze ovens zijn geschikt voor zowel koud als warm roken.
Roken van voedsel is een methode die al heel lang bestaat om voedsel langer te bewaren. Voor het roken wordt vooral beuk- of eikenhout gebruikt, maar er kunnen ook andere houtsoorten gebruikt worden.
Het buitenleven gaat natuurlijk altijd door, zowel de zomerdagen als de winterdagen. De buitenkachel en de rookoven aansteken, want de herfst en wintermaanden zijn uiterst geschikt voor het roken van wildvlees. Een gespecialiseerde slager kan je vast helpen aan een lekker stuk vlees.

Voor steenovens heeft RiSa Outdoor Solutions zowel de Nielsen steenoven als haar eigen pizzaovens in haar programma.
Het is natuurlijk een mooie hobby om zelf ambachtelijk brood te bakken in een houtgestookte oven, want laten we eerlijk zijn, wat is er nu leuker om zelf in je tuin etenswaren te bereiden.

  • Rookoven Nielsen

    Rookoven Nielsen (5)

    Rookoven Nielsen  De Rookoven Nielsen is een oven voor warm roken, koud roken en is vervaardigd uit hoge kwaliteit. De rookovens zijn zeer geschikt voor particulier gebruik, restaurants, viskwekerijen, barbecuesfeesten, partyverhuur, markten enz. Roken van vlees, wild, vis of schaaldieren, groente enz. is een leuke bezigheid. Het beste is vis of vlees te halen bij de gespecialiseerde zaken, voorbereiden en…
  • Steenoven Nielsen

    Steenoven Nielsen (2)

    Steenoven Nielsen De Steenoven Nielsen is een Bak- braad- en pizzaoven. Met de juiste keuze van een oven slaagt elke pizza, brood enz., kies dus voor een oven met kwaliteit, een oven waar u jarenlang plezier aan beleeft. Het is natuurlijk een mooie hobby om zelf ambachtelijk brood te bakken in een houtgestookte oven, want laten we eerlijk zijn, wat…