Vuurschaal

Voor een kwalitatief goede Nielsen vuurschaal zit u bij RiSa Outdoor Solutions op het juiste adres.
Natuurlijk kunt u samen met deze vuurschaal ook gebruik maken van de kampvuur-gereedschappen.
Deze staan vermeld op de website www.romeproducten.nl

De vuurschaal kan bijvoorbeeld geplaatst worden op 3 middelgrote veldstenen en/of natuurstenen. Nu heeft u een zeer veilige en goede open haard, zonder dat u zich te veel hoeft in te spannen. Ook kan de vuurschaal geleverd worden met een ronde stalen ondersteun, de “Premium” uitvoering.

De vuurschaal is in 4 verschillende groottes verkrijgbaar: diameter 60 cm, 80 cm, 100 cm en 120 cm.

Verder is deze schaal leverbaar in stalen uitvoering, in de Cortenstaal uitvoering en in een zwarte hittebestendige coating als oppervlakte-behandeling.
Cortenstaal uitvoering wil zeggen dat het materiaal na verloop van tijd gaat patineren, dus dat de schaal een roestkleur krijgt, maar niet verder gaat doorroesten.

 • Nielsen vuurschaal staal

  Nielsen vuurschaal staal (4)

  Nielsen vuurschaal staal Voor een kwalitatief goede Nielsen vuurschaal zit u bij RiSa Outdoor Solutions op het juiste adres en dit geldt ook voor de kampvuurartikelen. De Nielsen vuurschaal staal kan geleverd worden in verschillende materialen, diameters en uitvoeringen, zie hiervoor onderstaande producten.
 • Nielsen vuurschaal Cortenstaal

  Nielsen vuurschaal Cortenstaal (4)

  Nielsen vuurschaal Cortenstaal Voor een kwalitatief goede Nielsen vuurschaal Cortenstaal zit u bij RiSa Outdoor Solutions op het juiste adres en dit geldt ook voor de kampvuurartikelen. De Nielsen vuurschaal Cortenstaal kan geleverd worden in verschillende materialen, diameters en uitvoeringen, zie hiervoor onderstaande producten.
 • Nielsen vuurschaal staal zwart

  Nielsen vuurschaal staal zwart (4)

  Nielsen vuurschaal staal zwart Voor een kwalitatief goede Nielsen vuurschaal staal zwart zit u bij RiSa Outdoor Solutions op het juiste adres en dit geldt ook voor de kampvuurartikelen. De Nielsen vuurschaal staal zwart kan geleverd worden in verschillende materialen, diameters en uitvoeringen, zie hiervoor onderstaande producten.
 • Nielsen vuurschaal Premium staal

  Nielsen vuurschaal Premium staal (4)

  Nielsen vuurschaal Premium staal De Nielsen vuurschaal Premium staal als elegante en stevige open haard in uitvoering staal. Maak een gezellig kampvuur op het terras of in de tuin, want met een stijlvol kampvuur in een Nielsen vuurschaal geniet u van de warmte tijdens de fijne zomeravonden. Een kampvuur zorgt voor een aangename temperatuur, en is daarom perfect voor het…
 • Nielsen vuurschaal Premium Cortenstaal

  Nielsen vuurschaal Premium Cortenstaal (4)

  Nielsen vuurschaal Premium Cortenstaal De Nielsen vuurschaal Premium Cortenstaal als elegante en stevige open haard in uitvoering Cortenstaal. Maak een gezellig kampvuur op het terras of in de tuin, want met een stijlvol kampvuur in een Nielsen vuurschaal geniet u van de warmte tijdens de fijne zomeravonden. Een kampvuur zorgt voor een aangename temperatuur, en is daarom perfect voor het…
 • Nielsen vuurschaal Premium staal zwart

  Nielsen vuurschaal Premium staal zwart (4)

  Nielsen vuurschaal Premium staal zwart De Nielsen vuurschaal Premium staal zwart als elegante en stevige open haard in zwaar zwart gelakt staal. Maak een gezellig kampvuur op het terras of in de tuin, want met een stijlvol kampvuur in een Nielsen vuurschaal geniet u van de warmte tijdens de fijne zomeravonden. Een kampvuur zorgt voor een aangename temperatuur, en is…
Sluit Menu
X
×
×

Winkelmand