Vuurschalen

Nielsen Vuurschalen zorgen voor extra sfeer in de achtertuin tijdens een koele zomeravond. In Nederland kunnen we in het algemeen niet al te lang genieten van de avond in onze achtertuin. Als je toch dat gevoel uit het buitenland naar huis wilt halen dan kun je kiezen voor mooie Nielsen Vuurschalen geleverd door de firma RiSa Outdoor Solutions.

Centreer je tuinset rondom de vuurschaal en geniet van de aangename warmte zodra je het vuur hoog stookt. Heel even vergeet je dat je in het koude Nederland verblijft. Met vuurschalen voor buiten kun je genieten van een sfeervol en knapperig vuurtje en de sfeer zit er direct goed in en voor je gasten is het dankzij het vuur zeer aangenaam.

Een vuurschaal is perfect om de frissere zomeravonden warm door te komen. Behalve warmte zorgt het voor een gezellige sfeer en vuurschalen heb je in vele maten en verschillende materialen. Zo heb je de keuze uit staal, cortenstaal en staal met zwarte hittebestendige coating. De vuurschalen zijn te leveren in verschillende uitvoeringen en met de diameters 60 cm, 80 cm, 100 cm en 120 cm.

Voor een langere levensduur is het aan te raden om de vuurschaal op een droge plek weg te zetten, want dit zorgt ervoor dat de schaal minder snel zal roesten.

Met Nielsen vuurschotels wordt hetzelfde doel bereikt als met vuurschalen.
Een vuurschotel kan als originele vuurschotel gebruikt worden maar kan ook als barbecue toepassing gebruikt worden. De materialen waaruit deze vuurschotel is geproduceerd garanderen een lange houdbaarheid.
Nielsen vuurschotels zijn verkrijgbaar in 2 uitvoeringen:

  1. Standaard vuurschotel.
  2. STAR vuurschotel.

Met deze originele Nielsen vuurschotel kunt u grillen en verwarmen en met de vuurschotel kan men vele wonderschone belevingen verwachten.
Een echt kwaliteits product uit de beste materialen voor levenslange duur geproduceerd.

De warme en gemoedelijke sfeer rondom het vuur; het knisperen van het vuur, de geur van het gegrilde eten; vlees, kaas, groente ….en de heel bijzondere grill-aroma van de smeulende kolen.

Met de accessoires kunt U de vuurschotel heel snel ombouwen tot een barbecue. Een barbecue-rooster, een wok of Viking pan heel eenvoudig aan een hanger monteren of een grillspies met motor bevestigen en dan is Uw ‘buitenkeuken in de open lucht’ klaar voor gebruik.

De Nielsen vuurschotel STAR zorgt, mede als de normale vuurschotel, ook voor een gemoedelijke stemming op Uw terras voor kinderen en volwassenen. Ook als begroeting voor Uw gasten bij de entree is deze vuurschotel zeer geschikt. Van huis uit een mooie mobiele vuurschotel, die u overal kunt plaatsen. Waar u ook gaat, deze vuurschotel zorgt het hele jaar voor een uitermate goede sfeer.

De Nielsen vuurschotel STAR is voorzien van een zwarte, hittebestendige coating en is daarom een juiste keuze voor U. Bij vragen en/of opmerkingen houden wij ons uiteraard aanbevolen.